Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Friday, 6 July 2012

Update Baru ...


Hadoiii2, penat pula bersihkan sawang belog aku ni. Lama aku tiada update 
belog aku ni. Banyak benda aku ketinggalan sini. Geng blogger datang 
melawat pon aku tidak sempat singgah balik. Bukan aku saja2 tapi 
start 27hb.06 tu aku sudah tidak buka belog aku ni. 
Aku minta maaf dengan korang.

Bukan apa, time tu sepupu aku kahwin. Tolong2 la apa yang patut la sana. 
Hidup dalam masyarakat ni kena la alert sikit hal2 macam tu. 
Apa lagi ni sudah sepupu sekali aku, rentung pula kena 
fire oleh mulut2 yang tiada insuran tu nanti. 
Hahahahhahha. 

Lain bangsa, lain adat kan??? Entry lain nanti, aku kenalkan korang 
dengan sedikit adat2 bangsa aku d sabah ni. Rasanya di 
semenanjung tiada adat2 macam ni mungkin. Tunggu 
aku betul2 sudah free baru kita cerrrr sini.

2 Orang Budak Sporting Laaa..:

KorN said...

oh.. ingtkan awak yang kawen.. hehehe

Atiqa_Wahid said...

@KorN
Hahahahha. Belum smpai seru lgi. Klu sy yg kawen, 1 dunia sy gtau. Hahahahaha. Penuh 3-4 entry gmbry kawen sy plk nti. Hohoho ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...