Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Saturday, 7 July 2012

Curly Hair ... Awwww ...


Hohohohohoho. Aku siap transform kan rambut aku pegi curl.
Aku suka tengok rambut aku yang curly2 gitu. Hehehehe. 
Ramai ladies yang minat rebonding tapi aku suka 
tengok ikal2 mayang ni. Cantik. Kan2?

Aku curl rambut pun bukan untuk tayang2 dengan 
orang, saja untuk kepuasan hati sendiri. 
Kalau sudah macam ni, confirm tiap
 jam tengok rambut di cermin. 
Hahahahahahha.

10 Orang Budak Sporting Laaa..:

adibahfaizah said...

Eh ! jngan tngok salu cermin tu, nanti dia malu. haha :P

Atiqa_Wahid said...

@adibahfaizah
Alaaaa, xdapat x tgk cermin la dear. Hehehehehe.

KorN said...

bagi kami lelaki, kami suka tgk rambut wanita yg original straight.. x suka yg straight rebonding

elyna mirsada said...

wow..class gitu..=)

Atiqa_Wahid said...

@KorN
Owhhh,mcm tu. Ya jg la sbb klu rebonding, lurus halus sgt kn? Hehehhehe.

Atiqa_Wahid said...

@elyna mirsada
Hehehehehehe ... TQ.

Natasha said...

waaaaah..
bestnyer!
kite nak buat, tp ibu kate nanti kawin baru buat ><
ngeee
awk buat katne ek?
harga?
^^

Atiqa_Wahid said...

@Natasha
Owhhh,ya. Time kawin nti pun cntik jg bt curl ni. Lg pun klu x pakai tudung senang org wt fesyen rmbut mgkin. Hehehhehe. Sy bt d rumah, kbtulan kakak ipar prnh kja saloon,minta tlg dia ja. Jimat $$$ Hehehehhehe.

Cik Laure Weng said...

suke curly yg nmpk natural look.. nice kn...

Atiqa_Wahid said...

@Cik Laure Weng
Ya,sy pun suka tgk. X brpa minat tgk rebonding tu sgt ... xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...