Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Tuesday, 26 June 2012

Terima Kasih Blogger KORN ...


Hehehehhe. Aku bila check belog, aku mesti tengok part Cbox aku. Mana la tahu 
ada pengunjung datang melawat tapi start 23hb.6 tu kebanyakan pengunjung 
aku semua sebut2 KORN yang suruh datang. Kalau sorang tidak apa 
juga la kan tapi ni hampir semua yang datang. heran juga la. 
Apa kena mengena Korn dengan belog 
aku pula. Hahahhaha.


Lepas tu, cepat2 aku buat kaji selidik di blog Korn. Rupa2nya, Korn buat 
review follower dengan blog aku. Hummffff2, kembang kempis 
hidung sekejap. Hahahhahahaha. Walaupon bukan 
follower 777 dia. Rezeki la mungkin kan???
terima kasih juga dengan budu.siam666.


Korang apa lagi, cepat2 terjah blog Korn. Dia ni hensem tau, sama 
dengan blog dia.Hahahaha. Cepat2. Nanti korang sampaikan 
salam terima kasih aku dengan Korn ekkk ... xD
Thanxxxx Korn.
dia k ...



4 Orang Budak Sporting Laaa..:

Ety said...

haha. tetiba nampak nama sendiri :D

Atiqa_Wahid said...

@Ety
Hahahahahhahha. Awk pon dtg dri Korn, heran jg beb. Apa2 pon, terima kasih dearrr ... xD

KorN said...

hehe... malu plak saya bace entry ni... thanks ye.... =P

Atiqa_Wahid said...

@KorN
Hahahahaha ... Dun be shy2 la ... Most welcome. Hikhikhik ... xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...