Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Sunday, 19 February 2012

Aku Rindu Dia


Tadi aku buka2 album lama, kebanyakan semua gambar Semester 2 dulu 
( muka junior lagi, baek2 kononnya ). Masa tu aku budak 
skema lagi, tidak suka escape2 ni lagi ( hahahahahahaha ). 
Bila sudah senior sket, pandai la 
sudah hilang dari wad.

Bila tengok2, aku nampak plak gambar budak kecik 
comey tapi lincah ni. Terus rindu plak 
dengan dia ni. Nama dia Elly, time tu dia baru 4-5 taun 
macam tu la. Dia ni manja betol, jumpa ja 
mesti mintak dukung. 
Banyak dia mau cerita dengan kami, ada ja idea dia ni 
( ala, budak2. Hehehe ). Time tu dia dengan mama dia jaga abang 
dia sakit di wad. Kesian kisah hidup 
dorang ni.


Elly Comey & Lincah

Harap2 murah rezeki nanti, dapat jumpa 
dengan si Elly ni lagi. Aminnnnnnnnn...
~ Rindu dengan Elly ~ 
 Allah bless you owez Elly =) 

Bila sendiri, Rindu dengan c' loyar buwuk...=)

0 Orang Budak Sporting Laaa..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...