Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Wednesday, 29 February 2012

Selamat Ulang Tahun ...


Happy Bestday to you,
Happy Bestday to youu,
Happy Bestday to youuuuuuu allz,
 Happy Bestday to youuuuuuuuuuu ....

 

Huhuhu, hari ni 29hb laaa. Sapa2 yang lahir date 4 taun sekali ni, 
aku tuju kan lagu tu khas tok korang. Lagu tu ja la aku dapat ganti hadiah.
 Aku mau ucap Happy Bestday special tuk kawan aku, Siti NorFarah Binti Ishak. 
Kesian dia dapat celebrate bestday dalam 4 taun sekali
 ( tapi bagi aku unik la date tu ). Kalau aku la lahir date ni mesti aku happy 
sebab bukan semua orang dapat peluang macam ni tapi apa2
 pon aku bersyukur dengan apa yang ada sekarang ni.

 

K, have a fun tapi happy2 juga ... Bila sudah meningkat umur ni, pandai2 la fikir baek and buwuknya plak eh ... Peace yooo (^_^)v


** Psttt, best a.k.a very special friend aku pon sambut bestday bulan ni jugak ... So happy if him happy also.

Jaga Diri bebaik eh ... Luv you owezzz ...

0 Orang Budak Sporting Laaa..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...