Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Sunday, 2 September 2012

Layan Jeruk Mangga


Sekarang ni musim mangga di kampung aku, geram 
saja aku tengok buah tu. Jadi, untuk tidak membazir rezeki Allah... 
Aku pergi jolok mangga tu dengan semangat. Hahahaha.
Penuh beg plastik aku bawa tu. Alhamdulillah...

Bila nampak mangga tu fresh2, aku kupas 1 by 1... 
Aku plan mau buat jeruk mangga. Slurpppp... 
Mamamia!!! Nyammmm2, murah rezeki...
Mesti korang jales ni kan? Hehehehe.



Tunggu semalaman... Lepas tu ready untuk 
makan jeruk mangga fresh... 
Nyummmmmmm2...

11 Orang Budak Sporting Laaa..:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiiii, sedapnyaaa!kau ni kn saja jak buat kakak terliurrr bah!huhuhu

Atiqa_Wahid said...

@YaYaNsMuM a.k.a YM
Kikikiki... Sabar kak. Jgn tgk lama2,nti merembes byk plk. Hahahaha. ^_____^

elyna mirsada said...

sdpnye..nk ckit..hehe

Zati Novelis said...

Nyam nyammm sedapnyee !! :D

Atiqa_Wahid said...

@elyna mirsada
Bleh2,dtg la amik sini... ;)

Atiqa_Wahid said...

@Zati Novelis
Yuppp,hingga menjilat jari.... xD

Michelle Hopell said...

sumpah michelle suka jeruk mangga .. kelasss . hehe~

Maria Menado~ said...

bestnye.... saya suke jerok! ngee~

Atiqa_Wahid said...

@Maria Menado~
Nti kita plan wt jeruk ramai2.... xD

Atiqa_Wahid said...

@Michelle Hopell
Bahhh,cpt2 cri mangga... Bleh bt jeruk jg.... =)

Atiqa_Wahid said...

@Michelle Hopell
Bahhh,cpt2 cri mangga... Bleh bt jeruk jg.... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...