Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Sunday, 2 September 2012

Cinta Semakin Pudar


 TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR...

♥ Si dia malas angkat telefon..
♥ Taip sms pun pendek2 saja..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘Single’..!
♥ Bagi alasan... 'Awak ni terlalu baik untuk saya, saya tidak layak untuk awak.'
♥ Bila kita cakap “I love You”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Dia sudah tidak kisah kalau tidak jumpa pun.. Sebulan tidak jumpa lagi bagus..
♥ Apa kita buat dah tidak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Dia sudah tidak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating saja mesti mau pakai baju matching.. Sekarang sudah tidak mau.. Rimas katanya ( poyo plak dah katanya sekarang.. )
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. Sekarang 5 minit pun susah.. katanya hp cepat panas...

2 Orang Budak Sporting Laaa..:

Arjuna Silvera said...

adakah pernah lalui...

Atiqa_Wahid said...

@Arjuna Silvera
Tipu la klu xda tpi bkn semua la ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...