Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Friday, 23 March 2012

Tanda2 Orang kena Sihir


Selami Jiwa, Rawat Rohani,  Perkasa Peribadi.
Malam ni aku bosan tengok tv sesorang, pilih2 channel ... 
Aku tengok Oasis Astro, segmen Dato Fadzilah Kamsah.
tajuk yang Dato' kupas malam ni 
aku memang minat mau dengar - Sihir !!!


Ya, macam panel jemputan tu cakap ... Orang2 zaman sekarang ni 
bukan percaya sangat dengan kesah2
sihir ni. Bagi dorang, 
siapa yang percaya benda2 macam ni di anggap
 kampungan tapi harus di ingat, 
zaman Rasul dahulu lagi sudah wujud benda sihir-menyihir ni sebab 
Nabi pon sendiri kena sihir!!! Panel tambah bergurau, sapa2 yang 
tidak percaya atau teda 
kena sihir mungkin berkawan dengan jin dan syaitan.

Patung, santau, jarum, tangkal dan minyak pengasih antara 
cara para pengamal sihir luaskan 'empayar'.
Dengan cara yang betol2 bertentangan dengan cara Islam,
 mentera2 yang di baca sangat menyimpang dari ayat2 Al-Quran.
Cara mengubat pon boleh di
 lihat lebey menggunakan 
asap2 kemenyan atau pon memberi syarat 
menyembelih ayam atau yang jelas menyimpang.





Antara Tanda2 Orang Yang Sihir ::
  • Lengah2 kan buat ibadat ( malas la tu ).
  • Mimpi ngeri2, contohnya berdiri di tempat yang tinggi ( Huhhh, gayatnya ).
  • Mimpi ular, anjing atau binatang berbisa yang laen ( Ular, kompom ).
  • Mimpi tengah menyusu kan baby.
  • Orang tu berperasaan sedih, marah atau emo2 tidak menentu.
  • Jantung berdebar2 dengan tiba2 dan sakit dada masa Asar ke atas.
  • Sakit kepala tidak menentu ( orang cakap migrain tu ).
  • Rasa kita ni di ekori sesorang yang tidak jelas.
  • Pompuan yang benci dengan lelaki dan perkahwinan.
Itu antara tanda2 yang di sebut and aku ada baca buku sihir2 ni dulo2. 
Bagi siapa2 yang rasa ada tanda2 tu, 
jumpa la orang yang bertauliah untuk berawat. 
Sebelom tu jumpa doktor dulu la untuk buat medical check up 
tapi bila doktor sudah kompom 
kan sihat walafiat tapi masih 
ada symptom2 sihir ... 
Jumpa la ustaz2 yang boleh merawat.


~ Prevention is Better From Cure ~

0 Orang Budak Sporting Laaa..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...