Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Thursday, 22 March 2012

Perempuan Harus Tahu


Halluw2 ... Hari ni mood aku terlebey 
MISS a.k.a RINDU 
plak dengan Teman Tapi Mesra aku tu. Adik aku terpaksa tadah telinga dengar 
story mory aku sampai tidak sedar plak dekat 3 jam jugak la 
aku berpidato depan dia ... Hahahaha ...

Lepas kesian aku tengok dia menguap2 ( terseksanya dia ... Hahahahaha ... ) 
dengar aku bercerita penuh feel,
 aku pon bagi la tips sebagai penutup dengan dia. 
Konon2nya aku ni jadi Dokter Cinta ( eeaawww ... ).
Aku pon mau share tips2 tu ..

10 Perkara Yang Perempuan Perlu Tahu ...
  • Kesusahan boy dihargai.
  • Girl nya sedia berkongsi apa saja untuk memenuhi kehendak boy ( selagi tidak melebihi batas ).
  • Menerima diri boy seadanya tanpa banyak soal.
  • Girl bersedia memberikan kemaafan apa saja kesalahan boy.
  • Girl menghargai perkara yang penting dalam hidup boy.
  • Memberikan boy peluang untuk memenuhi keperluan si girl sikit demi sikit.
  • Girl memberikan pujian terhadap boy.
  • Girl sentiasa memberikan dorongan kepada boy untuk melakukan yang lebey baek.
  • Girl menjadi pendengar yang baek di saat boy mau bercerita.
  • Kesetiaan dari girl nya untuk terus berada di sisi boy.

Amacam, korang ada buat macam ni dengan couple korang?? (^_^)v 


Sentiasa Ingin Jadi Terbaekkk ...

10 Orang Budak Sporting Laaa..:

Tieah Madian said...

I'm single.. Huhuhu.. Menanti MR SS

Atiqa_Wahid said...

@Tieah Madian ...
Yup, xpa single asal happy ...
baca2 la dlu, tuk persediaan ... heheheh ...

E.C.H.A. said...

follow u.. :)

feel free to visit my blog
and follow me back :)

http://akucakapakutaip.blogspot.com/

are_lin@yu said...

boboy n gegirlz..sweet..;-)

Atiqa_Wahid said...

E.C.H.A ...
Yup, nti jeling2 blog awk ...
Thanxx be my follower ... =)

Atiqa_Wahid said...

are_lin@yu
Sweety2 kan ... =)

arzman angah said...

follow,,,:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com/

Atiqa_Wahid said...

arzman angah ...
Ok2 ... Thanxxx ...

Mohammad Thaqib said...

Aku rasa 10 Perkara Yang Boy Mahu Dari Special Girl tidak sesuai untuk tajuk itu sebab semua perisian mengenai perempuan itu. Tajuk yang sesuai rasanya: 10 Perkara yang Lelaki perlu tahu. Tajuk ni lagi senang orang taip dekat google search or search engine lain. Kalau kena untuk nasib, orang jumpa blog ni melalui keywords tu.

By the way, the main thing both of boy and girl should do is focus on their Islamic life. Aku kadang kala endahkan je kalau awek aku ngarut atau membazir masa aku. Lagi lagi masa buat kerja. Hahaha. Mungkin pelik, tapi aku rasa itu sebaiknya. Kalau terlalu fokus, bahaya untuk hati.

Oh, girl aku tak pernah apa nak dengan apa yang aku cerita sebab dia tak akan faham semua cerita abstract aku. Hahahaha. :D

By the way, thank you for put your link in my post in the Kelab Blogger Group.

Oh, I don't see your comment in my blog. Why? :)

Atiqa_Wahid said...

Mohammad Thaqib ...
Thanxx u very much share pendapat tapi bagi aku, aku mmg nak share info ni tuk gegirls sbb info tu untuk kami2 lebey faham apa kemahuan boy tu sndiri tapi sy tetap setuju dgn awk tntg focus on our Islamic life !!!

Aku pon aku edit2 jg la tajuknya ... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...