Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Thursday, 15 March 2012

Bunga2 @ Bintang


Huuwoooo... Baru ja aku tukar background blog aku, macam bohsan plak aku dengan style yang lama tu. Bukan bosan dengan pinky tapi ada pengkritik yang komen blog aku
 ( Thanxxx ^^, ). 
Dia tengok ari tu terus tanya aku, BUNGA2? 
Waaaaaa, bukan bunga2 la tu... Itu bintang2 la aku cakap tapi dia tidak juga setuju. 
Jadinya, lama2 aku tukar jugak la sebab aku pon 
sudah bosan dengan 'bintang'2 aku tu 
( Hahahahahaha ).

Bunga @ Bintang???
** Kredit to Lyssa Secret Tutorial. Thanxxx.

~ Hidup Kena Tahu Menghargai ~

2 Orang Budak Sporting Laaa..:

kurtjagung said...

ok pe yg lme?tp yg bru ni lebih simply n sedap mate melihat=)

Atiqa_Wahid said...

Hehehe...Thanxxx
yg lama tu, 1st idea...yg ni dah teratur sket.
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...