Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Monday, 28 January 2013

Cik Misi berbicara



Haiiii.. 
Lama juga aku tiada 
update blog aku ni kan.
Kemungkinan akan lambat update sangatlah 
tinggi sebab bila mula masuk alam pekerjaan ni, 
banyak benda aku kena urus untuk urusan pejabat dan yang penting gaji. Hahahaha. 
Laptop aku lagi pula demam kepialu. 
Adesss.

Aku sekarang selamat bergelar seorang 
jururawat. Kami lapor diri 
15hb. January hari tu dan aku ikhlas 
jadi seorang misi. 
Cik misi lah sangat. 
Hehehhehe.

Mula-mula tu aku nervous juga tapi 
sudah 3 tahun belajar benda ni, tak kan lepas 
peluang pula kan. Korang semua 
doa kan untuk aku k.
Love uolls...
Bye




0 Orang Budak Sporting Laaa..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...