Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Wednesday, 13 June 2012

Jomm Menabung.


Terkenang2 pula aku time study
dulu kala, serba serbi perlukan duit. Makan
minum,  copy nota, copy soalan, print assignment 
bagai. Pendek kata "no money , no talk" tapi Alhamdulillah,
aku masih dapat menabung selama 3 tahun aku study tu. 
Korang ada? Sempat menabung?
Hehehehehe.

U ollz, sapa cakap time study tidak
dapat menabung? Try test la menabung, best 
wooo ... Hehehehe. Alaaa, sebenarnya aku ada
 tips amacam boleh kumpul duit aku yang cenonet ni ja.
Korang mau tahu amacam?

Time beli dompet tu, korang beli la dompet yang kecik comey2 
yang memang tidak best simpan duit syiling. Confirm lepas
tu korang bagi masuk syiling tu dalam tabung. Cuba try 
test ... Hehehehehe. Alaaa, korang tengok la tabung
 aku tu, botol mineral saja. Hahahahahaha.
Jimat kan??? Lagi best, kreatif kan?
Hohohoho ...


Agak2 berapa jumlah duit ni arrr ...???
Aku pun belom kira sebenarnya. Huhuhuhu.

2 Orang Budak Sporting Laaa..:

elyna mirsada said...

mmg kreatif =)

Atiqa_Wahid said...

@elyna mirsada
Yuppp, sebab mau beli tabung tu pun kna jimat. Hahahahha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...