Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Friday, 4 May 2012

Angsa Ganas Terus Menganas ... Warghhh ...


 
Yeahhhhhhhhhh2 ... Angsa Ganas menang !!!!!!!!
51% berbanding Beruang Comel, 49%.
Hahahahaha ... Aku minat betol dengan group Angsa Ganas ni.
Mula2 takut jugak kalah bila Zizan teda tapi
tanpa Zizan, Group peveret 
aku tetap menang. 
Huuu Yeahhhh2.

10 Orang Budak Sporting Laaa..:

Cek Mimo Comey said...

Untung lah~~mebe fb saye pun ramai suke group nih..walaupun Cek Mimo tak tahu group ape tuu,,tapi best post~

Catatan si gadis loading said...

haha, sama la dgn kita.. sme2 ska angsa ganoss.. haha

Atiqa_Wahid said...

@Cek Mimo Comey
Thanxxx dear. Angsa Ganas tu group dlm game super spontan. Join la tgk & hilang stress gelak. Hahahahahha.

Atiqa_Wahid said...

@Catatan si gadis loading
Warghhhh, angsa ganos2... Sama2 sokong angsaaaa ... Hahahahhaha.

NOOR FATIN said...

saya tak tgk pn awak. huk2 astro xdee. ;)

kalau ada zizan mst best! hak3

eh awak keje kat hspital bahagian yg check2 jantung tu eh?

Atiqa_Wahid said...

@NOOR FATIN
Owh, xpa ... Channel laen pon best jg. =)
Blom kja sbenarnya tpi dlu time praktikal pernah wt jg procedure tu. =)

diana said...

makin lama akak makin bosan tengok super spontan.awal2 dulu seronok la jugak..hehhe

Cik Amal said...

minat sangat super spontan nih!!
amal blogwalk sini ok

Atiqa_Wahid said...

@Cik Amal
Yepppppp2, horeyyyy ... Kita trs tgk superspontan ekkk ... =)

Atiqa_Wahid said...

@diana Kak, mungkin lama sangat episod dia ni. Klu kejap ja mgkin lgi best. Kan? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...