Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Sunday, 8 April 2012

"Segmen: Jom Berkawan by Eifa"




Halllueee ... Tengah best2 blogwalking di blog geng follower, 
aku nampak plak segmen ni dalam
 entry dorang. Aku apa lagi,
 tidak mau lepas peluang baekkk punya ni jugak.
Maka nya, reramai la kita sama2 
berduyun2 mem'follow' segmen ni.

Setiap segmen ada syarat kan,
 segmen Eifa ni pon bersyarat juga tapi teda la 
syarat yang buat kita rasa stress. 
Syarat manja2 jewww Eifa buat... Hehehehehehe ...
Dengan sekali nafas 
ja boleh jawab soalan ni ... ( Thanx bagi soalan mudah )


:82:Nickname korang:
Atiqawahid
 ( My real name tawww ... )

:83:Tujuan blog dihasilkan:
Ikot konsep 
"Sharing is Caring"
Berkongsi cerita, info dan ilmu.

:82:Usia blog:
1 Bulan, 4 Minggu & 1 Hari.
( Dah besar anak makkk ... )

:83:Promote blog korang agar ramai yg kunjung blog korang:
 Sudi2 kan la singgah blog aku 
yang serba sederhana ni,
 aku akan sentiasa 
memperbaiki mana2 kekurangan & cuit2 
la blog aku ekk ... =)

:65:Tarikh tutup : 13 MEI 2012:66:
Jam : 11.60 malam

Hahhh, kan mudah sangat soalan2 yang harus kita jawab???
Mehh la ramai2 join segmen niiiiii ...
Yeahhhh2 ... \m/



Can Mali Can ... Heyyyy2 ...

3 Orang Budak Sporting Laaa..:

EiFa said...

Thank sbb join segmen Eifa..
nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
makin byk BW,,makin byk kwan..
wee.. thanks..:D
baby awk tggal satu syarat lah..
awak kne letak link awak dkat komen segmen sye...
iaitu syarat terakhir..persan x??

Atiqa_Wahid said...

Eifa ...
Most welcome ... Okie, nti sy pegi BW bloglist laen tpi problemnya plk line tenet ni yg slalu nguji tahap kesabaran nak layan ... =3

Dah2, sy dah post kan link dalam comment box segmen awk ... =)

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...