Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Wednesday, 25 April 2012

Banner Sederhanaku Siap !!!


Fheuuuwww ... 
Aku baru siap buat banner.
Dalam aku merangkak2 edit sana sini, 
siap jugak la banner serba 
kekurangan aku tu.

Nanti bila aku ada idea lebey sikit,
 aku edit bagi ubah 
lagi larrr ... Ni kira 
percubaan pertama tuk aku.
Alhamdullilah ...

Sesapa yang mau tepek banner aku tu di
blog korang, signal2 aku ekkk ...
Cehhh, perasan plak. Hahahahha ..
Bah, titon2 ...
Besok kena bangun awal lgi ni.


Usaha tangga Kejayaan

7 Orang Budak Sporting Laaa..:

Tentang Kita said...

gud luck yaaa....

anda di tag di sini http://azumylini.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

Atiqa_Wahid said...

@Tentang Kita

Thanxxxx u dear ...
Otw ke blog awk ... =)

aRa ❤ aFiq™ said...

chantek banner dia..

singgah dr bloglist BA :)

cik ai said...

cantik banner baru tue
high heel lagi tu =)

cik ai singgah cnie + follow blog u
jom ke cni http://kupu2xgemuk.blogspot.com/2012/04/sape-tau-itu-rezeki-kita-kan.html
kot2x ader rzeki dpt ipad 2

Atiqa_Wahid said...

@aRa ❤ aFiq™
Thanxxxx dear ... Sudi2 singgah ...=)

Atiqa_Wahid said...

@cik ai
Thanxxx ,harap2 jadi rezeki kita ... =)

Cik FaRiZaM said...

follow dr segmen zubir

dr htp://afasz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...