Tab Menu

KLIK BANYAK-BANYAK

Tuesday, 22 April 2014

Rakaman Budak Perempuan Melayu Telanjang Sambil Menipu Ibunya Tersebar.


Rakaman video budak perempuan melayu telanjang bulat sambil menipu ibunya melalui telefon hangat di media social.

Sebuah video klip pendek yang memperlihatkan seorang gadis Melayu yang bertelanjang menelefon ibunya untuk menipu dia sedang sibuk membeli buka teks sekolah tersebar di media sosial.


Dalam video berkenaan, gadis itu yang mungkin pelajar sekolah menengah dipercayai sedang bersama teman lelakinya berdasarkan suara lelaki itu di penghujung klip. Kemungkinan pasangan berkenaan berada di bilik hotel. Aksi dalam klip itu bermula dari atas katil sehingga ke bilik air tanpa seutas benang di tubuh gadis itu.

Video berkenaan asalnya mula tersebar di Whatsapp.Bendanya di sini… Satu sudah la video itu secara jelas menjerumus kemungkinan besar berlaku zina antara mereka, keduanya ialah sikap gadis itu yang sedang menipu ibunya dan ketiga ialah kebodohan pasangan berkenaan merakam perbuatan jahat mereka.

Kepada masyarakat di luar, ambik la pengajaran daripada apa yang berlaku itu. Rakaman di telefon bimbit, walaupun untuk kegunaan peribadi akan menjadi tatapan umum jika alat itu jatuh ke tangan pihak lain atau kalau pasangan anda marah dan mahu membalas dendam. Mana tahu kan?

Perlukah pula aksi berkenaan dirakam?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...